Over mij

Foto: RNW

Ik ben journalist (ZZP’er) én docent Nederlands. Daarmee verenig ik twee zaken die ik leuk en belangrijk vind: journalistieke producties maken over de meest uiteenlopende onderwerpen én toekomstige generaties laten kennismaken met de prachtige Nederlandse taal.

Ik ben in te huren voor al uw interessante klussen, met name op het gebied van taal, communicatie, tekstschrijven, website- en blogbeheer, multimedia, woordvoering, presentatie en advies.

Mijn voornaamste wapen is mijn pen (nou ja, vooruit, mijn toetsenbord). Ik ben in staat om over de moeilijkste onderwerpen een leesbare tekst te produceren, met vaart geschreven en waar mogelijk met humor. Daarnaast ben ik een scherp interviewer die meestal wel een verrassende ontboezeming boven water krijgt.

Tot slot – met het oog op de zoekmachines – nog wat kernwoorden die op mij van toepassing zijn: tekstschrijver, radiostem, bureauredactie, multimedia, internationale producties, live radio, social media, facebookcommunity, nieuwsbrief, websites, fotografie.

En nog wat kernwaarden: betrouwbaar, flexibel, pro-actief, breed georiënteerd.

Voor interessante (samenwerkings)projecten kom ik graag met je in contact.

Nog niet voldoende geïnformeerd? Check dan ook even mijn LinkedIn. Je kunt me ook volgen via TwitterFacebook en Instagram.race mobilчто дает регистрация сайта в каталогах

Geef een reactie